Om oss

Här sammanfattas vad vi på OutsideOnline står för, vilka vi är och vår vison med sajten.

Vilka vi är

Vi på OutsideOnline är en grupp kompisar med passionen för friluftsliv och naturen. Utöver dessa ämnen älskar vi även allt som har med att testa produkter, genomföra recensioner och skriva texter som vi vet att våra besökare vill ha.

Vi tror starkt på att äventyr finns runt varje hörn och att det bästa sättet att uppleva världen är att aktivt delta i den. Genom våra berättelser och guider vill vi inspirera andra att utforska, lära och växa.

På OutsideOnline.se hittar du allt från djupgående utrustningsrecensioner till inspirerande reseberättelser och praktiska guider för hur du tar dina utomhusäventyr till nästa nivå. Vårt mål är att skapa en inkluderande gemenskap där alla känner sig välkomna att dela med sig av sina äventyr och erfarenheter.

Vår vision med webbplatsen

På OutsideOnline.se drivs vi av en vision om att inspirera och utrusta varje person med passionen och kunskapen för att uppleva och uppskatta världens oändliga äventyr utomhus. Vi strävar efter att vara den främsta digitala destinationen för alla som söker äventyr i det fria, oavsett erfarenhetsnivå eller intresseområde.

Vår vision är att skapa en plattform som inte bara delar inspirerande berättelser och värdefulla tips, utan också främjar en hållbar och respektfull interaktion med naturen. Vi vill uppmuntra en äventyrslysten livsstil som är tillgänglig för alla, samtidigt som vi bidrar till bevarandet av de miljöer vi älskar och utforskar.