Kategorier | Kultur

Engångskameran

Vad duger en engångskamera för 100 spänn till? Det beror på vem man ger den till. I detta fall har vi låtit några typiska Outsideprofiler sköta spakarna (eller rättare sagt knappen, den enda).

Annelie Pompe Fridykerska, personlig tränare, skribent och nu även alpin klättrare. Få människor kan mobilisera så mycket energi i en så liten kropp som Annelie Pompe. (Bild 1-5: Från den aktuella klättringen i Himalaya och från träningspass hemma på Västkusten).

Jon Olsson Skidåkare. Aktuell med en storslalomsatsning med målsättningen att kvala till OS 2014. (Bild 6-9 (ej engångskamera): Från höstens förberedelser, tävlingar och autografskrivande i bland annat Sölden).

Se fler bilder i oktobernumret.

Annelie101
Annelie201
Annelie303
Annelie402
Annelie502

DSC_1450
Freestyle.ch i väntan på misint ur
Österrikisk lunch
Sölden

Gillar du detta? Dela med dig!